Saltar apartados

La UA presenta Intellikare, un projecte innovador de joves emprenedors adreçat a persones dependents

 

 

 

Alacant, 13 de setembre de 2013

El projecte Intellikare, guanyador de la III Edició del programa Yuzz d'Alacant dirigit per l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alacant, es presentarà el pròxim dimarts, 17 de setembre, a les 19 h, en el Fòrum Fnac.

Intellikare és un sistema intel·ligent dissenyat per a ser instal·lat en llars habitades per persones dependents, per qüestió d'edat o malaltia, i que visquen soles. El sistema funciona mitjançant càmeres específiques que detecten anomalies tals com una caiguda o si la persona dorm durant massa hores, de manera que avisa automàticament la família o el servei sanitari.

Els creadors, Miguel Vela Romera i Luis Pérez Serna, són llicenciats en Enginyeria Informàtica per l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Precisament Intellikare va tenir els seus inicis com el projecte de fi de carrera i actualment és tota una nova empresa que compta amb pàgina web pròpia: www.intellikare.com

Com a part del premi Yuzz Alacant, Miguel Vela va visitar durant una setmana Silicon Valley i diverses de les empreses tecnològiques més capdavanteres en el món que hi tenen seu, incloent-hi el gegant Google.

Durant la presentació, Vela farà una crònica del viatge en el qual va estar acompanyat pels guanyadors de les edicions d'altres ciutats. Innovació adreçada a la dependència, des de joves emprenedors universitaris i amb total suport de la Universitat d'Alacant.

 

Notícia relacionada:

Estudiants de la Universitat d'Alacant guanyen un dels 33 projectes emprenedors més brillants de l'àmbit nacional

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464