Saltar apartados

Glen Biotech estrena les instal·lacions del Parc Científic d'Alacant en el polígon Canastell

 

Alacant, 2 d'abril de 2014

El pròxim divendres 4 d'abril Glen Biotech SL, empresa especialitzada en tractaments de control biològic de malalties i plagues de les palmeres desenvolupats per un equip científic de la Universitat d'Alacant, inaugura seu pròpia en les instal·lacions del Parc Científic d'Alacant en el polígon de Canastell de Sant Vicent del Raspeig.

La nova seu és una aposta a llarg termini de Glen Biotech perquè la biotecnologia proporcione solucions al món agrícola i s'exporte a tothom, generant ocupació i contribuint al desenvolupament industrial, econòmic i social d'Alacant.

 

Sobre Glen Biotech

Creada per un equip d'investigadors pertanyents al laboratori de Fitopatologia de la UA, naix en 2010 centrant la seua activitat al desenvolupament de solucions innovadores i sostenibles per a problemes mediambientals d'interès agrícola i vinculat al sector paisatgista. Phoemyc és el seu primer producte i està dirigit al control del morrut roig de les palmeres.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464