Saltar apartados

La UA acull l'assemblea ordinària del Consell de Representants d'Estudiants d'Arquitectura

 

Alacant, 3 d'abril de 2014

La Universitat d'Alacant acull els dies 5 i 6 d'abril la primera reunió anual del Consell de Representants d'Estudiants d'Arquitectura (CREARQ), Es tracta d'una associació d'àmbit estatal constituïda per defensar els interessos del col·lectiu estudiantil d'Arquitectura, així com per a coordinar els representants estudiantils d'Arquitectura.

En aquest sentit, per a poder coordinar aquesta tasca, cada sis mesos se celebra una assemblea ordinària en la qual es reuneixen els estudiants que representen les diferents escoles d'Arquitectura de tota Espanya. En aquesta ocasió, el campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d'Alacant acull la trobada dels representants després d'haver sigut triada com a seu en l'anterior assemblea, celebrada el passat mes d'octubre en la IE University de Segòvia.

Aquesta assemblea es compaginarà amb diverses activitats programades i relacionades amb el món de l'arquitectura. El divendres 4 d'abril, els representants de totes les escoles d'arquitectura tindran l'oportunitat de fer una visita pels edificis del campus extern de la UA i d'assistir a diferents conferències impartides per estudiants de la universitat mateixa que es troben fent el Projecte de Fi de Carrera.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464