Saltar apartados

La Universitat d'Alacant se suma a la gala en benefici d'Aspanion

 

Alacant, 1 d'abril de 2014

Emmarcat en les accions de responsabilitat social corporativa que mouen la institució, la Universitat d'Alacant se suma a la gala en benefici d'Aspanion, que se celebra el pròxim dijous, dia 3 d'abril, en l'ADDA. Diferents membres de la comunitat universitària col·laboren en l'organització de l'esdeveniment i participaran en els actes que tindran lloc durant la vesprada, primerament en els voltants de l'Auditori, i a continuació en la sala simfònica d’aquest. La gala s'iniciarà a les 20 h i consistirà en una desfilada de moda, una comèdia i actuacions musicals.

Agents socials, comerços, empreses de diferents sectors, institucions i organismes públics i privats col·laboren de forma altruista en aquesta gal·la el lema de la qual és “Lola busca nueva imagen”. Els fons aniran destinats a la lluita contra el càncer juvenil.

L'objectiu d'Aspanion, Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, és l'acolliment i atenció integral durant tot el procés de la malaltia i després d’aquesta dels xiquets amb càncer i les seues famílies.

 

Per a més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464