Saltar apartados

El Consell de Govern dóna el vistiplau per a la creació d'una doble titulació en Dret i Criminologia

El poeta Raúl Zurita i l'economista Gabriel Tortella seran honoris causa per la UA

 

Alacant, 14 d'abril de 2014

El Consell de Govern ha emès l’informe favorable i per unanimitat a la proposta de la Facultat de Dret de crear una doble titulació que aglutine els estudis de Dret i Criminologia. El procés queda ara en mans del Consell Social de la Universitat d'Alacant que celebrarà el ple ordinari el pròxim dimecres dia 16 d'abril.

Segons el degà de Dret, Pedro Femenía, la creació de DECRIM, “ens permet distingir-nos de la resta de l'oferta d'altres universitats”. Obeeix a una petició ja tradicional entre l'alumnat de la Facultat “en dos estudis simbòlics i de gran reconeixement, que cada any presenten una demanda sostinguda i creixent”, ha dit.

En la mateixa reunió s'ha aprovat també la investidura com a doctors honoris causa per la Universitat d'Alacant de l'economista Gabriel Tortella i el poeta Raúl Zurita, a proposta de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i de Filosofia i Lletres respectivament. El rector ha manifestat la seua intenció fer coincidir les investidures amb “actes de singular interès per a les dues facultats”.

 

Més de 6.000 places de nou ingrés

El Consell de Govern ha aprovat també la proposta del Vicerectorat d'Estudiants sobre el límit màxim d'admissió d'estudiants per al curs 2014-2015. El document aprovat habilita un total de 6.030 places de nou ingrés per a graus i 2.302 per a màsters oficials. Segons la vicerectora, Nuria Grané, la proposta s'ha elaborat a partir de les dades que figuren en les memòries dels plans d'estudi verificats per ANECA. En previsió de la imminent aprovació, s'han inclòs les dades per a la nova doble titulació en Dret i Criminologia, que partirà amb un total de 70 places. Com a novetats més significatives, hi destaca el canvi de nom dels estudis d'Arquitectura, que -si arriba a temps la modificació- podrien passar a anomenar-se Fonaments de l'Arquitectura.

En la imatge, un moment de la reunió del Consell de Govern celebrat aquest matí en la sala de juntes de Rectorat

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464