Saltar apartados

Els últims avanços en adhesius a nivell mundial es presentaran a Alacant en el X Congrés Europeu d'Adhesió EURADH 2014

 

Alacant, 16 d'abril de 2014

Dels dies 22 al 25 d'abril tindrà lloc a Alacant el X Congrés Europeu d'Adhesió (EURADH 2014) organitzat per la Societat Espanyola d'Adhesió a través el Dr. José Miguel Martín Martínez, actual president de la Societat i director del Laboratori d'Adhesió i Adhesius de la UA, i del seu vicepresident el Dr. Juan Carlos Suárez Bermejo de la Universitat Politècnica de Madrid.

Durant l'esdeveniment es mostraran els aspectes més nous dels adhesius i dels processos d'unió de materials, incloent-hi els desenvolupaments més rellevants en la indústria aeronàutica, automòbil, fusta, medicina i camp dental, així com en la restauració del patrimoni cultural, en l'ús d'adhesius naturals i les implicacions d’aquests en l'adhesió en la naturalesa.

A la trobada està previst que assistisquen més de 200 experts de diferents i prestigioses universitats, centres de recerca i empreses de 22 països diferents d'Europa, Àsia i Amèrica, i hi haurà una exhibició conjunta amb expositors de diferents empreses internacionals (UBE Chemical Europe, TA Instruments, LUM, Taylor & Francis, Instrumentación Analítica), complementant la part acadèmica amb l'aplicació en el món real.

L'esdeveniment ha sigut patrocinat per les empreses Henkel i Proquilab, així com per la Universitat d'Alacant, i l'acte d'obertura comptarà amb la presència d'Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Innovació i Desenvolupament de la Universitat d'Alacant.

“El congrés compta amb 132 comunicacions de diferents àrees ressenyant una sessió de reptes industrials en la qual les companyies més importants del món en el camp dels adhesius presenten diferents ponències. Aquesta sessió mostrarà les tendències futures en les tecnologies de l'electrònica, l'aeronàutica i l'automòbil, la indústria de la fusta i l'envàs alimentari”, indica el Dr. José Miguel Martín, director del Laboratori d'Adhesió i Adhesius de la Universitat d'Alacant.

“La temàtica de l'adhesió està present en la vida diària, ja que pràcticament tots els materials que s'usen en la vida diària estan units. Malgrat l’ampli ús que tenen, no obstant això, les raons per les quals els materials s'uneixen no es coneixen prou, i aquest és l'objectiu principal de la ciència de l'adhesió”, conclou el Dr. José Miguel Martín.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464