Saltar apartados

Homenatge a Arcadi Blasco en la Universitat d'Alacant en complir-se un any de la seua mort

La presentació del llibre Arcadi Blasco. En l’horitzó de la mermòria i la inauguració d'una escultura d'EASDA, integren l'homenatge

 

Alicante, 9 d'abril de 2014

La Universitat d'Alacant ha preparat una jornada d'homenatge a Arcadi Blasco, que tindrà lloc el pròxim divendres 11 d'abril, amb motiu del primer aniversari de la mort de l'artista.

L'acte començarà a les 12 h en la sala Àgora del MUA amb la presentació del llibre Arcadi Blasco. En l'horitzó de la memòria, editat pel MUA i coordinat per José Piqueras, professor jubilat de la UA, qui va ser comissari de l'exposició “Relats de línies i fang” que el MUA va dedicar a l'artista de Mutxamel. La publicació compta amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i el MACA i recull les ponències impartides en les jornades “A propòsit d'Arcadi Blasco” que van tenir lloc el febrer passat de 2013 coincidint amb l'exposició sobre l'obra i figura d'Arcadi Blasco.

La presentació de la publicació serà a càrrec del rector de la UA, Manuel Palomar; el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; José Piqueras, coordinador del llibre, i el professor de la UA, Emilio Soler.

Després de la presentació, a les 13 h, tindrà lloc la inauguració de l'escultura “Homenatge a Arcadi Blasco”, feta pels alumnes del Taller de Ceràmica de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant (EASDA) i que ja es troba instal·lada pels voltants del MUA.

Jordi Bachero, director de l'EASDA (Escola d'Art Superior i Disseny d'Alacant) i el vicerector Carles Cortés, inauguraran l'escultura acompanyats dels dotze alumnes que l'han feta.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464