Saltar apartados

L'acreditació en llengües de centenars de professors de la UA assegura l'oferta docent multilingüe per al pròxim curs

El professorat acreditat impartirà assignatures en valencià, anglès, francès, alemany, àrab, xinès, rus o italià 

 

Alacant, 1 d'agost de 2014

En una ferma aposta per un campus multilingüe, la Universitat d'Alacant acaba de finalitzar el procés d'acreditació en llengües per al professorat, un requisit que permetrà incrementar el nombre d'assignatures que s'impartiran en valencià, anglès, francès, alemany, àrab, xinès, rus o italià de cara al curs acadèmic 2014-2015. Centenars de professors de la UA acaben de rebre l'acreditació que els permetrà impartir docència en valencià (578 professors acreditats), anglès (432), francès (57), alemany (21) i altres llengües com a àrab, xinès, rus o italià (26), si bé alguns professors s'han acreditat en diverses llengües.

El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, s'ha mostrat molt satisfet amb l'èxit de participació en aquest procés d'acreditació i ha destacat "la importància d'aquesta iniciativa per a la millora de la formació curricular de l'alumnat". Per aquest motiu, i dins l'aposta per la internacionalització, la UA ha inclòs com a requisit per a obtenir el títol de grau que els seus estudiants acrediten coneixements, almenys de nivell B1, en alguna llengua estrangera. L'alumne que no tinga aquesta certificació pot aconseguir-la mitjançant examen oficial o acreditar uns coneixements equivalents per mitjà d'una sèrie de possibilitats, entre les quals hi ha seguir assignatures de la seua titulació impartides en altres llengües.
Els estudiants que ho desitgen podran matricular-se en més de 200 assignatures que s'impartiran en anglès, 122 en francès i 431 en valencià, a més de la docència impartida en espanyol i altres llengües. La UA pretén amb aquesta iniciativa afavorir la mobilitat internacional dels estudiants i la seua acreditació en llengües. Amb aquest objectiu, ha engegat la campanya "Matricula't en llengües", per a promocionar aquesta opció formativa entre l'alumnat que, a més de l'aprenentatge dels continguts concrets de les assignatures dels diferents graus, podrà adquirir competències lingüístiques orals i escrites.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464