Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Fundació Marjal presenten Marjal Healthy, la seua primera càtedra internacional basada en conceptes saludables

Alacant, 17 de febrer de 2014

La Universitat d'Alacant celebra el pròxim dijous dia 20 de febrer, l'acte de presentació de la Càtedra Marjal Healthy, cridada a ser un nucli de reflexió, debat i recerca en els diferents paràmetres de la vida saludable, principalment en el que està relacionat amb les necessitats i inquietuds dels residents internacionals a Espanya.

L'acte, que presidirà el rector de la UA, Manuel Palomar, comptarà amb la participació del director d'Arquitectura de l'Hogeschool van Amsterdam, Gerard Kuiper, el centre de la qual col·labora en un dels projectes de la Càtedra, així com el president de la Fundació Marjal, Francisco Gómez Andreu, i el director de la Càtedra, Antonio Galiano, professor del Departament de Construccions Arquitectòniques de la UA.

La presentació tindrà lloc en la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals de la Universitat d'Alacant, a les 12.30 h, i comptarà amb l'assistència de diferents membres de l'equip de direcció de la UA, l'Escola Politècnica Superior i el Hogeschool van Amsterdam.

La Càtedra Marjal Healthy és el resultat dels vuit anys de col·laboració que manté la Universitat d'Alacant amb els premis d'Edificació Saludable de la Fundació Marjal, en la qual participen institucions d'educació superior d'Holanda i Alemanya.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464