Saltar apartados

Javier Tebas parlarà de futbol i economia en la Seu Ciutat d'Alacant

El president de la Liga de Fútbol Profesional protagonitzarà una nova sessió de Seu Oberta

Alacant, 28 de febrer de 2014

La Lliga i els seus objectius d'expansió actual, els últims acords aconseguits en matèria de xarxes socials i els futurs acords tecnològics amb grans socis mundials, així com el control econòmic de la Lliga, la lluita pel joc net, la pirateria, el dopatge o el frau esportiu són alguns dels controvertits temes que hi ha en l'agenda esportiva de mig món. El president de la Liga de Fútbol Profesional, Javier Tebas Medrano, oferirà una conferència per a tractar aquests i altres temes relacionats amb “El fútbol como Marca España” en una conferència interactiva que tindrà lloc en la Seu Ciutat d'Alacant. 

Emmarcat en l'espai de trobada creada per la UA i el diari El País per a debatre i analitzar temes d'actualitat, Seu Oberta, la sessió tindrà lloc el pròxim dimecres, dia 5 de març, a les 18.30 h. La presentació de l'acte serà a càrrec de Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant.

Com és habitual en les sessions de Seu Oberta, després de la conferència s'obrirà un torn d'intervencions i preguntes del públic.

 

Javier Tebas Medrano (San José de Costa Rica, 1962), de nacionalitat espanyola, és llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa. Soci-director de Tebas & Coiduras i associats, firma propietària de la marca de dret esportiu Law Sport, és advocat i exerceix des de 1987. Va fundar el seu propi despatx i es va especialitzar en Dret de l'Empresa, i posteriorment hi va incorporar com a àrees d'especialització el Dret Esportiu i el Dret Concursal. Ha exercit com a assessor jurídic extern de diversos clubs i societats anònimes esportives (SAE) espanyoles i estrangeres, així com de lletrat director de nombrosos concursos de creditors d'empreses i entitats esportives. A més, és membre dels consells d'administració de diferents entitats nacionals i internacionals.

Tebas exerceix assíduament com a ponent i conferenciant convidat en jornades, cursos i seminaris d'Espanya i Iberoamèrica, és autor de diferents publicacions i articles en revistes especialitzades i col·laborador assidu de premsa, ràdio i televisió. Així mateix, és professor en diferents màsters i cursos d'àmbit mercantil i esportiu.

L'actual president de la LFP ha sigut president de la Sociedad Deportiva Huesca i ha exercit diferents càrrecs i llocs en la Liga Nacional de Fútbol Profesional, entre els quals destaca la condició de membre de la Comissió Delegada; i ha sigut vicepresident primer i vicepresident segon, càrrec que exercia fins avui.

 

Comenta aquesta notícia en Facebook o en Twitter.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464