Saltar apartados

Dibuix Artístic, Informàtica, Telecomunicacions i Filosofia, noves Olimpíades en la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 15 de gener de 2014

La Universitat d'Alacant augmenta l’oferta d'Olimpíades dirigides a l'alumnat de Secundària de la província d'Alacant amb l'inici de tres de noves organitzades per l'Escola Politècnica, que són Dibuix Artístic, Informàtica i Telecomunicacions, i Filosofia, nova competició organitzada per la Facultat de Filosofia i Lletres.

Des del Vicerectorat d'Estudiants de la Universitat d'Alacant, Rafael Chinchilla Cruz, director del Secretariat d'Accés i Promoció, va remetre el passat mes de desembre, a tots els centres de secundària de la província d'Alacant, una carta informativa amb les dates d'inscripció i celebració de totes les Olimpíades Científiques que es desenvoluparan en la UA durant aquest curs acadèmic 2013/14. Aquest Vicerectorat organitza les fases locals de les Olimpíades de Matemàtiques, Física, Geologia, Química, Biologia, Geografia, Història, Llengua Espanyola, Filologia Catalana, Llengües Clàssiques, Filosofia, Economia, Dibuix Artístic, Informàtica i Telecomunicacions.

El començament d'aquest tipus de certamen lúdic i educatiu serà aquest dissabte, dia 18 de gener, amb la fase local de l'Olimpíada de Matemàtiques.

Tota la informació, així com les fitxes d'inscripció de les Olimpíades, es troba en les adreces web de les facultats de Ciències, Filosofia i Lletres, Ciències Econòmiques i Empresarials, i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, així com en la de la mateixa institució.

 

IMATGES OLIMPÍADES ANY 2013:

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464