Saltar apartados

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti dedica un cicle a Luis Buñuel per a commemorar el 30 aniversari de la seua mort

El CEMAB coorganitza el cicle junt amb l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i la Seu Ciutat d'Alacant amb un programa que inclou conferències, projeccions i col·loquis sobre el cineasta

 

Alacant, 14 de gener de 2014

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CEMAB), l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i la Seu Ciutat d'Alacant coorganitzen el cicle Luis Buñuel, 30 anys després, amb el qual retran homenatge al cineasta espanyol quan es compleixen 30 anys de la seua mort.

El cicle, coordinat per Juan de Mata Moncho (Universitat d'Alacant) i Ricardo Matas Pita (IES Jorge Juan Alacant) inclou conferències, projeccions i col·loquis, i començarà el pròxim dijous 16 de gener en la Seu Ciutat d'Alacant, a les 20.15 h, amb la conferència “Buñuel treinta años después” a càrrec de Carmen Peña Ardid, professora de la Universitat de Saragossa.

L'escriptor i periodista Manuel Hidalgo impartirà la conferència “Una comida con Buñuel. El homenaje de Hollywood”, el 31 de gener en l'ADDA, i Ricardo Matas (IES Jorge Juan d'Alacant) parlarà de nou en la Seu Ciutat d'Alacant de “Dos trayectorias paralelas: Luis Buñuel y John Huston en México”, el 13 de febrer.

Tancarà la programació Francisco Javier Milán, periodista i escriptor, qui oferirà la seua visió sobre “Los cachorros de Buñuel. La influencia de su cine en Latinoamérica” en la casa Bardín.

Les projeccions cinematogràfiques i els col·loquis seran en els mesos de març i abril i la programació podrà consultar-se en la pàgina de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i en la web del CEMAB.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464