Saltar apartados

La UA aprofundeix en les possibilitats d'Oriola com a destinació turística

 

Alacant, 13 de gener de 2014

Les possibilitats de la ciutat d'Oriola com a destinació turística protagonitzen un nou cicle de conferències organitzades per la Seu Universitària d'Oriola. El cicle començarà demà dimarts 14 de gener, a les 20 h, en la Biblioteca Municipal María Moliner (plaça de la Salut, 1) amb la conferència inaugural “La Concejalía de Turismo como impulsora de Orihuela destino turístico”, a càrrec de la regidora de Turisme, Rosa Martínez.

Gregorio Canales, director del cicle i coordinador acadèmic de la Càtedra Arquebisbe Loazes de la UA, destaca la importància d'aquest cicle, ja que “Oriola està apostant per posicionar-se com a destinació de turisme cultural i els ponents que participen en el curs són persones compromeses amb el patrimoni de la ciutat que exposaran el seu punt de vista sobre aquestes qüestions”.

El cicle tractarà cada dimarts, fins al 25 de març, el patrimoni i l'oferta cultural de la ciutat, museus i turisme cultural sostenible, el palmerar i la serra com a atractius turístics, turisme i accessibilitat, el patrimoni dolç i religiós d'Oriola, la intrahistòria tancada en les seues fornícules devocionals o viure a Miguel Hernández.

Hi intervindran com a conferenciants el director de l'hotel Meliá Palacio de Tudemir, Raúl Pérez; els arqueòlegs Rafael Azuar i Emilio Diz; la presidenta d'Orihuela sin Barreras, Carmen Díaz; els experts en gestió de patrimoni, Julia Valoria, José Javier Almagro i les professores M. Teresa Sánchez, Diana Murcia i Ana Mas.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464