Saltar apartados

La UA i l'Ajuntament de Teulada col·laboraran en la programació d'activitats culturals, educatives i de recerca

 

Alacant, 13 de gener de 2014

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Teulada han signat avui un conveni marc per a establir les vies per a la programació comuna d'activitats de divulgació, de formació i de recerca que vénen a parar en benefici de la ciutadania. Tal com recull el conveni, aquest acord i oferta establida es farà extensible a través de la Fundació de la Comunitat Valenciana Auditori Teulada- Moraira.

La signatura, celebrada aquest matí en el despatx rectoral, l’han subscrita el rector de la UA, Manuel Palomar; l'alcalde de Teulada, Antoni Joan Bertomeu, amb la presència del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; el director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Josep Ochoa; la directora de Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero, i la gerent de l'Auditori Teulada Moraira, Mayte Serrat.

El conveni preveu la programació conjunta d'activitats com fer extensible l'oferta cultural de la UA -Orquestra Filharmònica, la Coral, exposicions i teatre- a l'auditori Teulada-Moraira, i fomentar la col·laboració per a aprofundir en la formació i en el desenvolupament de recerques relacionades amb tots els aspectes vinculats al desenvolupament, planificació, conservació i gestió dels recursos i activitats municipals.

Durant l'acte, el rector i l'alcalde han plantejat la possibilitat de fer algun curs d'estiu en el municipi aprofitant les instal·lacions del seu “immillorable i exemplar auditori”.

 

Auditori Teulada-Moraira

El projecte de l'auditori va nàixer en el 2004 després d'arreplegar els suggeriments fets pels diferents col·lectius de ciutadans, associacions musicals i culturals i particulars. L'edifici, obra del reconegut arquitecte navarrés Patxi Mangado, té uns 3.000 metres de planta repartits en una sala principal amb capacitat per a més de 600 persones i dues sales per a assajos i audicions amb un aforament de 60 i 80 persones, així com un espai per a exposicions de 600 m2.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464