Saltar apartados

La UA llança la campanya "Apadrina un arbre" en l'Estació Biològica de Torretes

Alacant, 16 de gener de 2014

L'Estació Biològica de Torretes, coordinada per l'Institut Universitari de Recerca CIBIO i fruit del conveni entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Ibi, llança una campanya d'apadrinament d'arbres.

Sota el títol “100 arbres per a Torretes: apadrina el teu arbre”, la iniciativa cerca incrementar l'atractiu del jardí amb una nova col·lecció de coníferes de tot el món. L'apadrinament dels arbres serà a perpetuïtat i estarà senyalitzat amb una placa metàl·lica commemorativa.

La campanya estarà vigent fins a mitjan març d’enguany i finalitzarà amb un acte públic de plantació dels arbres apadrinats, en una data encara per concretar.

Els organitzadors afirmen que l'arbre ha sigut un dels elements vegetals millor reconeguts, usats i en ocasions venerats per totes les cultures humanes. El culte a l'arbre en la cultura occidental és palès, sobretot en les antigues tradicions paganes, però ha sobreviscut fins als nostres dies. En la mitologia grecoromana molts dels elements divins estan lligats a un arbre i la mitologia cèltica dedicava un arbre a cadascun dels mesos de l'any. Som un país d'elevada diversitat vegetal, encara que no tant en espècies arbòries, com ocorre en altres àrees del planeta. Per aquesta raó i pensant a enriquir la qualitat de les col·leccions de plantes en l'Estació Biològica-Jardí Botànic de Torretes, es llança aquesta campanya per a ampliar la diversitat del conjunt d’arbres.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464