Saltar apartados

La UA ofereix 33 cursos i tallers de cultura per a aquest quadrimestre

L'àmplia oferta inclou 10 noves propostes

Alacant, 13 de gener de 2014

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA ha obert el termini de matrícula per a 34 cursos i tallers del segon quadrimestre de l'any, deu dels quals són noves propostes. L'oferta formativa inclou un ampli ventall de temàtiques, amb cursos d'arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme i teatre.

Entre els cursos i tallers que s'ofereixen com a novetat, es troben Tinta xinesa: sumi-e, tècnica seca i il·lustració; Grans mestres de la història del cinema; Anys 60 i 70: el rock-and-roll segons els seus millors intèrprets; Taller d'interpretació: grans personatges del teatre universal; Les tècniques de dramatització en l'ensenyament de llengües; Tècnica per a la pràctica escènica; @Filoxarxar: filosofar a la xarxa; Gestió de béns culturals, propietat intel·lectual, mecenatge i difusió; Arts plàstiques visuals a Alacant i Escriptura de comèdia per a cinema i TV.

A més de les noves propostes, la UA manté altres cursos i tallers ja consolidats. En arts plàstiques, els alumnes podran matricular-se en Photoshop aplicat a l'art i la cultura; Direcció de fotografia per a cinema digital; Fotografia creativa de nivell avançat i Pintura gestual. En l'apartat de cinema, a més dels tradicionals matins i vesprades de cinema, en aquest semestre l'oferta inclou Crítica cinematogràfica.

L'apartat de dansa ofereix Expressió corporal i dansa contemporània, i quant a la música, els interessats podran matricular-se en Introducció a la història del jazz, Manual de gestió per a grups de música i artistes, Percusió flamenca o llatina i Tècnica de passatges d'orquestra per a instrumentistes de corda.

Teatre, periodisme i oratòria completen les àrees temàtiques amb cursos i tallers de Comunicació oral; Taller de veu; Fotoperiodisme; Cos, moviment i acció: cap a noves dramatúrgies; Iniciació a la commedia de l'art; Descobrint el nostre clown i el Llenguatge dels titelles i les ombres.

 

Més informació i matrícula

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464