Saltar apartados

La Universitat d'Alacant analitza la ciutat com a espai per a educar

 

Alacant, 13 de gener de 2014

Sota la premissa de conèixer Alacant com a espai per a educar, la Seu Ciutat d'Alacant acull el III cicle de Ciutat i Educació: Redescobrir la ciutat. Amb diferents xarrades i experts en educació, geografia, arquitectura, etc., es pretén obrir les portes al coneixement del fet urbà donant a la ciutat d'Alacant un protagonisme especial tant per a la ciutadania com per als docents. Acostar aquest espai des de la informació, l'anàlisi, el debat..., i també com a recurs per a educar i per a viure.

El cicle, organitzat per la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes, arranca demà dimarts 14 de gener, a les 20.15 h, amb Ciudad y Patrimonio, de la mà de Francisco Juan Martínez, arquitecte i professor d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València. En les seues pròximes cites, dimarts 21 i 28 de gener, i dissabte 8 de febrer, es tractaran aspectes com la ciutat des d'Internet com a eina per a docents i experiències educatives sobre la ciutat.

 Programa:

- Dimarts 14 gener de 2014

Ciudad y patrimonio. Francisco Juan Martínez Pérez, arquitecte i professor d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

- Dimarts 21 gener de 2014

La ciudad desde Internet como herramienta para docentes. Recursos educativos en línea sobre Alicante. Ernesto Martín Martínez, Rubén Bodewig Belmonte, Alfredo Campello Quereda, Alicantevivo.

- Dimarts 28 gener de 2014

Experiencias educativas en torno a la ciudad: descubriendo Alicante. Concha Monzó Infantes, professora de Geografia i Història de l'IES 8 de Març - La Ciudad de los Niños y las Niñas, Séfora Bou Perona, assessora de Participació Ciutadana, i Joan Rovira, tècnic de Joventut.

- Dissabte 8 febrer de 2014

Itinerari urbà Paseando con José M. Perea. Hora i lloc per determinar. Se n'informarà durant el desenvolupament de les jornades.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464