Saltar apartados

La Universitat d'Alacant tindrà un Aula d'Extensió Universitària en Alfàs del Pi

Alacant, 17 de gener de 2014.

Amb l'objectiu d'ampliar i reforçar activitats acadèmiques i culturals a Alfàs del Pi, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde del municipi, Vicente Arques, han signat un conveni específic de col·laboració per a establir una Aula d'Extensió Universitària en la localitat.

Durant la signatura protocol·lària, celebrada aquest matí en el despatx rectoral, lesdues institucions han coincidit en la importància d’augmentar les seues bones relacions i potenciar la presència de la Universitat d'Alacant. La creació d'una aula estable afavorirà, asseguren, la impartició de cursos, seminaris i de totes aquelles activitats culturals que contribuïsquen a satisfer les necessitats dels veïns del municipi.

En concret, tenint en compte que a Alfàs es concentra una nombrosa població estrangera, una de les accions que es vol potenciar serà la programació d'activitats culturals i formatives en l'Institut Noruec que està creant la corporació. A més, el pròxim 21 de març, el municipi acollirà un dels concerts de l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA).

El rector i l’alcalde han estat acompanyats durant la signatura, des de la UA, per Aránzazu Calzada, secretària general; Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística; Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries; Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística; i, per part de l'Ajuntament, de Rocío Guijarro, regidora de Cultura; Paola Segura, regidora de Turisme i Relacions Internacionals, i Isabel Muñoz, regidora d'Educació.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464