Saltar apartados

Milers d'estudiants de secundària i formació professional visitaran la Universitat d'Alacant

Alacant, 22 de gener de 2014

A partir del pròxim divendres 24 de gener començarà en la Universitat d'Alacant el Programa de Visites de Secundària, una iniciativa organitzada i coordinada pel Secretariat d'Accés i Promoció del Vicerectorat d'Estudiants. Durant vuit divendres, i fins al 21 de març, està prevista la visita d’uns 8.000 estudiants pertanyents a uns 120 centres de batxillerat i cicles formatius de formació professional de la nostra província, així com també de províncies limítrofes.

L'objectiu d'aquest programa és donar a conèixer a l'alumnat de secundària el campus de la nostra Universitat i totes les possibilitats formatives i de desenvolupament cultural que la Universitat d'Alacant ofereix. Per a això, es faran itineraris organitzats segons grups distribuïts per opcions d'estudis afins, guiats per uns 30 estudiants dels últims cursos. En aquests itineraris es visitaran les infraestructures d'ús general de la Universitat, com la Biblioteca General, el Museu, els aularis, les instal·lacions esportives, etc., així com els diferents centres i facultats, amb laboratoris, plantes pilot, seminaris, etc. Professorat i personal dels diferents centres i facultats participaran en aquestes visites, mostraran les instal·lacions, faran demostracions i explicaran particularitats sobre els diferents títols de grau que poden cursar-se en la Universitat.

Així mateix, els professors acompanyants mantindran una trobada amb els responsables d'Accés a la Universitat i Informació a l'Alumnat, en la qual es comentaran aspectes de la visita, novetats respecte a les proves d'accés i altres dades d'interès. La visita a la universitat conclourà en el paranimf amb una xarrada sobre aspectes relacionats amb l'accés a la universitat, preinscripció, matrícula, estructura dels plans d'estudi, etc.

Aquest programa anual del Vicerectorat d'Estudiants, divulgatiu de la Universitat d'Alacant entre els alumnes de secundària, és un dels que tradicionalment té més èxit entre els futurs estudiants universitaris.

 

Imágenes de anteriores visitas.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464