Saltar apartados

La UA presenta l'equip de Triatló per a la temporada 2014

 

Alacant, 30 de gener de 2014

La Universitat d'Alacant va acollir ahir l'acte de presentació de l'equip de triatló per a la temporada 2013/2014. Els triatletes Nuria Morrió Pérez, Natasha Rabinowitz, Antonio Domene, Víctor Fernández, Amancio Guerrero, Alejandro Javaloyes, Borja Valero, Lorena Gauchí, Lucía Marina Martín-Lorente, Laura Morcillo, Ana Isabel Varela, Manuel Alamán, Fernando Antón, Raúl Marco, Mario Navarro, Diego Pérez i Francisco Rodríguez, integren l'equip que representarà la marca UA, amb l'entrenador Roberto Cejuela al capdavant.

El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, va presidir la presentació, acompanyat pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, José Rafael Pascual; el representant de la Federació en la Comunitat Valenciana, Javier Ortíz, i per Rafael García, director del Servei d'Esports de la UA.

En les intervencions van destacar la capacitat i dedicació d'aquests joves esportistes que promouen “la cultura de l'esforç”.

Entre els assistents també es trobaven uns joveníssims triatletes, d'entre 6 i 10 anys, que pertanyen a l'Escola de Triatló ADESAVI/UA que ja prepara amb ells el futur d'aquesta modalitat esportiva.

Durant l'acte es va projectar el nou vídeo que promocionarà l'equip i que ja està disponible per a veure’l en: https://www.youtube.com/watch?v=c2vl14i6oaa

Al final de la presentació, el vicerector Carles Cortés i el responsable d'Esports Match1 Alicante, van signar un conveni de col·laboració, pel qual l'empresa s'incorpora com a nou patrocinador de l'equip.

El calendari de competicions arranca aquest diumenge 2 de febrer a Jumella i al llarg de 2014 l'equip participarà en més de 20 competicions.

.

 

Calendari de competicions

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464