Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull ACTUA, una iniciativa per a fomentar la innovació i l'emprenedoria en la província

 

Alacant, 27 de gener de 2014

L'arrencada de 2014 és una bona excusa per a posar en marxa aquelles idees amb capacitat per a convertir-se en projectes empresarials d'èxit. En aquest sentit, del 30 de gener a l'1 de febrer, la Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d’Estudiants, Impulsa Alacant, el Màster en Direcció i Gestió de Pimes i Fundeun, presenta el programa ACTUA.

La iniciativa consisteix en tres dies d'intensa activitat en els quals es crearan equips de treball per a les diferents idees de negoci presentades. Els participants podran postular-se amb les seues pròpies idees o sense aquestes, és a dir, prevaldrà també l'ànim de col·laborar en el desenvolupament d'altres projectes fomentant el treball en xarxa i l'intercanvi d'impressions professionals.

ACTUA arrencarà el dijous dia 30 de gener, a les 16.00 h, en la sala d’actes de la Facultat d’Econòmiques, de la mà de Nuria Grané, vicerectora d’Estudiants. L’acompanyaran Carlos Castillo, regidor d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alacant; M. Jesús Santa María, degana de la Facultat d’Econòmiques de la UA; Iván Sempere, president de Fundeun, i la professora Virginia Payá, promotora del programa.

Al llarg del cap de setmana es comptarà amb el suport de més de 40 mentors, professionals i emprenedors que tractaran d'aportar solucions i recursos durant les diferents sessions de treball.

Els projectes més destacats es premiaran amb serveis de seguiment de diverses empreses, com Lealtis Abogados o Cloudders, així com un espai en el Centre de Creació d'Empreses de la Universitat d'Alacant durant un any. A més, tots els participants tindran accés a un mes en el centre de coworking Coffework d'Alacant a més de la tutorització posterior de grups d'experts.

La iniciativa està orientat tant al col·lectiu universitari com a aquelles persones inscrites en les Agències de Desenvolupament Local (ADL) de la província que vulguen implantar una idea de negoci en el mercat. Els participants comptaran amb un seguiment tutoritzat durant totes les fases del projecte així com després de l'esdeveniment a través de consultors de Consolida tu Negocio i tècnics de l'ADL d'Alacant. 

Els interessats a participar en ACTUA podran inscriure's en el següent enllaç d'inscripció.

 

Més informació sobre ACTUA en la web

Vídeo presentació d’ACTUA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464