Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca la segona edició del Premi Igualtat 2014

Amb l'objectiu de reconèixer a persones, col·lectius, entitats o institucions que hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la paritat entre dones i homes


Alacant, 27 de gener de 2014

Amb l'objectiu de reconèixer a persones, col·lectius, entitats o institucions tant públiques com a privades que amb la seua trajectòria o labor hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la igualtat entre dones i homes, la Universitat d'Alacant convoca la segona edició del Premie Igualtat-UA.

En aquesta ocasió, també podrà reconèixer les trajectòries professionals que exemplifiquen l'excel·lència de les acadèmiques, al visibilizar l'aportació de les dones a l'avanç científic i al progrés social, i trencar així amb la visió androcéntrica que ha planejat tradicionalment sobre la ciència, la recerca i l'Acadèmia.

El guardó, amb el qual la UA institucionalitza el seu compromís amb aquest dret fonamental de l'ésser humà, consistirà en el lliurament d'una rèplica en miniatura de l'escultura Harmonia, obra de l'artista espanyol establit a França, José Ángel Merino López, que es troba situada en la Plaça de la Igualtat del Campus.

El termini de presentació de candidatures finalitza dilluns que ve 17 de febrer de 2014. Les propostes es presentaran en aquest formulari, a través del Registre General de la Universitat, dirigides a la Unitat d'Igualtat i acompanyades del currículum vitae de la persona candidata o, en el cas de col·lectius, entitats o institucions, d'una memòria de les activitats realitzades que fonamente la seua candidatura.

El lliurament del Premie Igualtat-UA 2014 es realitzarà en un acte públic emmarcat en la celebració institucional del Dia Internacional de les Dones.

L'any passat el guardó va recaure en el Centre d'Estudis Sobre la Dona (CEM) per la seua tasca com a espai de reflexió i acció sobre gènere i igualtat.

Més informació i bases de la convocatòria

 

Peu de foto: Rèplica en miniatura d'Harmonia l'obra de José Ángel Merino López que presideix la Plaça de la Igualtat del campus

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464