Saltar apartados

La Universitat d'Alacant formarà el seu personal en matèria de salut

 

Alacant, 29 de gener de 2014

Dins del projecte d'Universitat Saludable que promou el Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat, la Universitat d'Alacant celebra demà el primer seminari sobre Actiu per a la salut, que continuarà fins al divendres. L'objectiu d’aquest “és donar a conèixer, difondre i potenciar els actius per a la salut existents en el nostre espai universitari”, explica el director del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral, José Ramón Martínez Riera. Per a això, “es formarà personal universitari en matèria de promoció de la salut, salutogènesi, metodologia i identificació d'actius per a la salut, amb l'objectiu que siguen ells els qui desenvolupen el projecte i actuen com a promotors”, puntualitza Martínez.

El seminari, que es desenvoluparà en sessions de matí i vesprada, l’impartirà Dory Aviño i Joan Paredes del Projecte RIU, un projecte d'intervenció en en salut comunitària que es desenvolupa a València, i Rafa Cofiño, de la Direcció General de Salut Pública d'Astúries. Amb una metodologia participativa i interactiva, s'empraran tècniques d'aprenentatge dinàmiques i divertides per a fomentar la creativitat i la crítica constructiva.

Les sessions, obertes a tota la comunitat universitària interessada, podran seguir-se per Internet en la següent adreça:

 

http://vertice.cpd.ua.es/cienciassalud

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464