Saltar apartados

Vint-i-vuit dies de contínua activitat en el Mes Cultural de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant

El IX Concurs de Programació Lògica, les Jornades Tecnològiques amb la Diputació d'Alacant o l'exposició sobre construccions pneumàtiques són part del programa

 

Alacant, 31 de gener de 2014

Febrer és el Mes Cultural per a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Per a celebrar-ho està preparada tota una intensa i variada programació que omplirà els espais i els dies amb astronomia observacional, exposicions, seminaris, cicles diversos i telecomunicacions.

El Mes Cultural comença demà dissabte, dia 1 de febrer, amb “l’Observació salines alberg del Castillo”, eixida que organitza el grup Astroingenio i a la qual és possible sumar-se acudint a la part posterior de l'Aulari II de la UA a les 18.00 h. Aquest grup de la UA organitzarà observacions solars, conferències i una exposició. Des d'avui 31 de gener, es pot visitar en el MUA l'exposició “Mur Mediterrani: Arquitectures per a la defensa de la Guerra Civil Espanyola. 1936-1939”, que finalitza el pròxim 28 de febrer.

L'acte d'obertura del Mes tindrà lloc el dimarts 4, a les 10.30 h, en la sala d'actes I, amb les intervencions de Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA, i el director de l'EPS, Andrés Montoyo.

Dues conferències previstes per a aquesta primera setmana són “Elaboración de la cerveza”, el dimarts 4, en la sala d'actes I, i a partir de les 11.00 h, i en el mateix espai, a partir de les 10.00 h del divendres 7, la conferència “Biodiesel y aceites”.

Les Jornades Tecnològiques Diputació d'Alacant i Màster d'Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació es desenvoluparan els dimecres 5 i el 19, a partir de les 10.00 h, en el mateix escenari. El dia 5 es podrà veure una demostració de videojocs. El IX Concurs de Programació Lògica es desenvoluparà el dijous 6 i el divendres 7 en l'aula L04D de l'EPS.

Les construccions pneumàtiques, que són aquelles que es poden fer a partir d'aire, arriben a l'EPS per a instal·lar-se en el pati de l'Escola, des del dimarts dia 4 i fins al divendres 7 de febrer, de la mà de l'Antonio Cobo i l'exposició “Construcció pneumàtica: Pneumatic Serendipity”. Es tracta de figures pneumàtiques en termes arquitectònics. Tanca el cicle expositiu la conferència de l'arquitecte Miguel de Prada, expert a nivell mundial en construccions pneumàtiques “Pneumatic Serendipity”, el divendres 7, a les 16.30 h, en la sala d'actes I.

Les activitats es retransmetran per videostreaming en directe en l'adreça http://si.ua.es/va/videostreaming/calendari-de-retransmision-en-directe.html

Participen la Revista i la Ràdio de l'EPS. En aquest sentit, per al pròxim dia 13 de febrer es commemora el Dia de la Ràdio EPS, que se celebrarà amb un complet programa.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464