Saltar apartados

La japonesa Chikage Kichibayashi, nou fitxatge de l'equip de futbol sala femení de la UA

L'entrenador Carlos Navarro dirigirà de nou l'equip

 

Alacant, 10 de gener de 2014

L'equip de futbol sala femení de la Universitat d'Alacant ha fitxat la jugadora de la selecció japonesa Chikage Kichibayashi, qui des d'avui s'incorpora a l'equip per a jugar en les posicions de pivot o ala, amb el número 4, a falta de la tramitació de la fitxa per la Federació.

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha rebut la jugadora en el seu despatx per a donar-li la benvinguda junt amb el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; el director del Servei d'Esports, Rafael García; l'entrenador de l'equip, Carlos Navarro, i la secretària tècnica, Ana Costa.

Amb tan sols 19 anys, Kichi, que és el seu nom futbolístic, ha jugat dos mundials amb la selecció japonesa de futbol sala i va ser elegida com la millor jugadora de la selecció en diverses ocasions.

Kichi cursava estudis de Ciències de l'Esport en la Universitat de Keio (Tòquio) i estarà en la Universitat d'Alacant fins a finals de lliga (18 de juliol de 2014). Per a poder formar part de l'equip de futbol sala femení de la UA, s'ha matriculat en el Centre Superior d'Idiomes per a estudiar espanyol encara que ja ha manifestat la seua intenció de continuar els seus estudis en la UA el pròxim curs 2014/2015.

L'equip de futbol sala femení recupera qui va ser el seu primer entrenador, Carlos Navarro. Navarro torna a estar al capdavant de l'equip després d'abandonar el càrrec per motius laborals, el que fins ara era l’entrenador Álex Moro.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464