Saltar apartados

La Seu Universitària d'Oriola organitza un cicle sobre l'Art com a teràpia

 

Alacant, 10 de gener de 2014

L'Art com a teràpia serà el tema central d'un nou cicle que la Universitat d'Alacant ha programat a Oriola, a través de la seua Seu Universitària.

El nou cicle de conferències començarà el pròxim dilluns 13 de gener, a les 20 h, en l'aula CAM d'Oriola (plaça d'Europa s/n), amb la conferència del professor i investigador Emilio Soler, que tractarà sobre El Grand Tour, un viaje sentimental y artístico.

Les deu conferències que configuren aquest cicle s'impartiran tots els dilluns, de forma ininterrompuda fins al 17 de març.

Entre els temes previstos es tractaran l'art i la gastronomia, les emocions davant la conservació i restauració d'obres artístiques, Oriola a la llum de la poesia de Miguel Hernández, el poder taumatúrgic de les imatges sagrades o l'art de sorprendre els nostres sentits. Les conferències també aprofundiran en el paisatge com a referent estètic i emocional en la memòria d'un viatger, el turisme per als cinc sentits, música callada solitud sonora i “és possible un altre tipus de vida? Connexions naturals. Investigadors, catedràtics i professors d'Història de l'Art, Geografia, Turisme i Ciències socials o directors d'orquestra, oferiran la seua particular visió de l'Art com a teràpia.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464