Saltar apartados

La UA i la Fundació Noray Projecte Home Alacant acorden col·laborar en activitats culturals i esportives

Alacant, 10 de gener de 2014

La Universitat d'Alacant i la Fundació Noray Projecte Home Alacant han acordat posar en marxa activitats culturals i esportives conjuntes. Així ho han ratificat el rector de la UA, Manuel Palomar, i Manuel Peláez, en qualitat de president de la Fundació Noray, junt amb la directora de la Fundació, Consagración Parreño, amb la signatura d'un conveni en el despatx rectoral.

L'acord planteja desenvolupar programes de cultura activa i activitats esportives dirigides a les persones de la Fundació, amb un enfocament terapèutic i educatiu per a fomentar el creixement personal i l'autonomia de les persones amb problemes d'addicció. Les dues parts han acordat també desenvolupar programes de voluntariat cultural per a formar el personal de Projecte Home Alacant i alumnat de la UA, amb la finalitat de fomentar la cooperació i la sensibilitat artística i formativa, especialment, de les persones amb problemes d'addicció.

Després de signar el conveni, Palomar ha posat l'accent en la importància d'aquest acord i la col·laboració permanent de Manuel Peláez amb la Universitat d'Alacant “que per primera vegada ens visita com a Premi Maissonnave i Alacantí de l'any”, ha destacat el rector.

Per la seua banda, Consagración Parreño s'ha mostrat il·lusionada amb aquest nou acord “que permetrà desenvolupar un taller de teatre durant tot l'any i tallers culturals i esportius que serviran per a pal·liar l'ansietat i fomentar la creativitat de les persones de la nostra Fundació”.

El vicerector Carles Cortés ha anunciat que els associats de Noray podran fer tallers de cultura en la UA i que la col·laboració també inclou els alumnes de la Universitat Permanent de la UA. “Volem fomentar que les persones de la Fundació Noray vinguen i participen de la nostra Universitat, actuant com a motor sociocultural de la província”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464