Saltar apartados

Manuel Palomar es reuneix amb Carlos Martínez Gorriarán, número dos d'UPyD

 

Alacant, 10 de gener de 2014

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, es va reunir en la vesprada d'ahir amb Carlos Martínez Gorriarán, número dos d'Unión, Progreso y Democracia (UPyD) i portaveu en la Comissió d'Educació i Esport del Congrés dels Diputats, per a intercanviar opinions sobre la situació de l'Educació Superior a Espanya.

Palomar, a més de traslladar inquietuds de la Universitat al portaveu d'UPyD en la Comissió d'Educació del Congrés dels Diputats, va explicar “la precarietat i la falta de promoció dels joves investigadors i docents, la reducció de la plantilla per les jubilacions, i els problemes de finançament per a millorar els estàndards de qualitat de la Universitat espanyola”.

Per la seua banda, Gorriarán va assegurar que “retallar en R+D+I significa perdre coneixement i competitivitat”. “La comunitat científica pateix les conseqüències de la lluita contra el dèficit públic mentre que les administracions públiques, com poden ser les diputacions, no fan altra cosa que augmentar-ne el dèficit”, va afegir el diputat nacional fent referència a la retallada patida en recerca a Espanya “que arriba al 40% des de 2009”.

L'acte, al qual també va assistir el portaveu d'UPyD a Alacant, Fernando Llopis, va coincidir amb la xarrada sobre la regeneració democràtica que el número dos del partit va oferir en la Universitat d'Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464