Saltar apartados

El concurs internacional Many Languages One World lliura el seu premi a l'alumna de la UA Victoriya Kiseleva a Nova York

 

Alacant, 4 de juliol de 2014

Nova York va rebre Victoriya Kiseleva, alumna de Traducció i Interpretació de Francès de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, com a guanyadora del concurs internacional Many Languages One World, per a participar en el Fòrum Internacional de la Joventut, que va tindre lloc del 25 al 29 de juny de passats, i recollir el premi. L'alumna ha sigut premiada per un assaig en francès sobre el tema que dóna nom al concurs (moltes llengües, un sol món). Kiseleva i la resta dels participants guardonats van presentar els seus treballs, el dia 27 de juny, a les Nacions Unides.

L'assaig havia d'estar relacionat amb les idees de ciutadania i entesa mundials i amb el paper que el multilingüisme pot exercir-ne en la promoció. A més, havia de reflectir el context acadèmic, cultural i nacional de l'autora. El concurs s'adreça a estudiants universitaris que, per a participar-hi, han de comptar amb el patrocini d'un responsable administratiu de la universitat o un membre del professorat autoritzat. En aquest cas, Kiseleva ha sigut apadrinada per Pere Vives, professor de l'àrea de Filologia Francesa del Departament de Filologies Integrades.

La Iniciativa Impacte Acadèmic de les Nacions Unides, en col·laboració amb Educactional Services Inc., animava a participar els estudiants majors de 18 anys matriculats en un curs universitari a temps complet. Els treballs havien de tenir una extensió màxima de 2.000 paraules i estar escrits en un dels sis idiomes oficials de les Nacions Unides.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464