Saltar apartados

La Cervantes dedica un portal a l'Asociación Internacional Siglo d'Or

 

Alacant, 14 de juliol de 2014

El X Congrés de l'Asociación Internacional Siglo de Oro (AISO), que se celebra a la Università Ca' Foscari de Venècia, acollirà demà, a partir de les 10.15 h i a l'aula magna Sant Giobbe, la presentació del portal que la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes dedica a l'esmentada associació.

Fundada en 1987, l'AISO és una entitat de caràcter científic i professional, que té com a objectiu impulsar l'estudi i la recerca sobre la literatura, la llengua, l'art i la civilització a Espanya i en el món hispànic durant els segles XVI i XVII. Compta amb una extensa nòmina de socis, professors, investigadors i estudiosos, de molt diversos països d'Europa, Amèrica del Nord i del Sud i Àsia.

El nou portal de la Cervantes ofereix una via d'informació sobre l'AISO i proporciona alguns instruments pertinents i les publicacions digitalitzades dels socis que vulguen posar-les a la disposició dels investigadors i estudiosos. El catàleg, que anirà incrementant-se gradualment, consta de 300 documents, una galeria d'imatges i una recopilació d'enllaços a espais de diferents associacions, institucions i centres de recerca de perfil similar al de l'AISO.

 

Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

La Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes es va constituir en 2001 i el seu patronat està presidit per Mario Vargas Llosa (premi Nobel de Literatura en 2010). La Fundació gestiona la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, la Càtedra Vargas Llosa i el Centre de Competència en Digitalització Impact. La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantesva nàixer en 1999 per iniciativa de la Universitat d'Alacant, el Banc Santander, a través de la Divisió Global Santander Universitats, i la Fundació Botí. Actualment ofereix en Internet lliure accés a més de 170.000 registres bibliogràfics. Ha obtingut el premi Stanford per a la Innovació en Biblioteques de Recerca.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464