Saltar apartados

Les oportunitats de negoci a Algèria, tema central d'un curs d'estiu de la UA a Casa Mediterráneo

El curs Argelia 2014: una oportunidad histórica. Un nuevo destino para la movilidad laboral y empresarial de los españoles analitzarà les realitats de la nova mobilitat laboral d'espanyols a Algèria i té com a actors principals a empreses, treballadors i autònoms

 

Alacant, 18 de juliol del 2014

Dilluns que ve, 21 de juliol, a les 09.00 h començarà el curs d'estiu de la UA Argelia 2014: una oportunidad histórica. Un nuevo destino para la movilidad laboral y empresarial de los españoles, que es durà a terme fins al dijous 24 a Casa Mediterráneo. El curs, coordinat per María Jesús Cabezón, doctoranda de la Universitat del País Basc, i Juan David Sempere, professor del Departament de Geografia Humana de la UA, serà inaugurat per la directora general de Casa Mediterráneo, Almudena Muñoz, i la directora de la Seu Ciutat d'Alacant de la UA, Josefina Bueno.

Durant quatre jornades, diversos especialistes i ponents analitzaran la realitat de la nova mobilitat laboral d'espanyols a Algèria, que té com a actors principals a empreses, treballadors i autònoms. L'alumnat del curs coneixerà les relacions i les migracions històriques entre els dos països, les particularitats socials i polítiques de l'Algèria contemporània, aspectes de la internacionalització empresarial, experiències d'empreses, autònoms i treballadors a Algèria i les especificitats de viure en aquell país com a estrangers. Aquest curs multidisciplinari, pretén mostrar com treballen els espanyols a Algèria i reduir la desconnexió que hi ha entre tots dos països, per a facilitar futures experiències professionals i personals.

El curs comptarà amb professors universitaris i ponents destacats com César Díez Plaza (coordinador general de l'Institut Cervantes d'Orà).

 

PROGRAMA COMPLET

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464