Saltar apartados

Música moderna en els cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant

La Seu de la Nucia ha acollit la vuitena edició del Curs Internacional de Música Moderna

Els alumnes han après diferents estils musicals sota la direcció de Román Rodríguez, exsaxofonista de Café Quijano

Alacant, 18 de juliol de 2014

La seu de la Nucia ha acollit la vuitena edició del Curs Internacional de Música Moderna, que han dirigit el catedràtic de la UA Vicent Martines i el músic i exsaxofonista de Café Quijano Román Rodríguez. Amb alumnes arribats de diferents punts de la geografia espanyola, la proposta formativa musical que ofereix la Universitat d'Alacant en el marc dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira ha arribat a la vuitena edició, amb una aposta pels diferents estils de la música moderna, que els alumnes han pogut aprendre a desenvolupar d'una forma eminentment pràctica.

El curs ha servit per a oferir una aproximació pràctica a diferents estils musicals, com ara pop, rock, blues, jazz, música llatina o flamenc, amb instruments com el piano elèctric, el baix, la bateria, percussió, el piano modern, vent i cant modern. Román explica que "hem treballat la tècnica dels diferents estils i després un ampli repertori d'artistes, que ha servit per a posar en pràctica la tècnica que hem treballat".

El curs s'ha impartit a l'Auditori de la Mediterrània i ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Nucia. El colofó va ser un concert oferit pels alumnes, en què van interpretar tant temes d'artistes coneguts com propis, creats durant els quatre dies en què han treballat la música moderna.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464