Saltar apartados

El Consell Social de la Universitat d'Alacant distribueix 55 beques per a col·laboracions en Departaments

 

Alacant, 21 de juliol de 2014

El Consell Social de la Universitat ha distribuït les beques per a la col·laboració d'estudiants en departaments universitaris. Per al curs 2014-15, el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha assignat a la Universitat d'Alacant un total de 55 beques encaminades a promoure la iniciació en treballs de recerca dels estudiants universitaris a punt de finalitzar els estudis de segon cicle o de grau o que estiguen cursant primer curs de màsters oficials. L'assignació és competència del Consell de Govern, que ha confirmat que tant la quantitat com el nombre de beques són idèntics als del curs passat.

Segons la comissió delegada d'assumptes acadèmics del Consell Social, la distribució “s'ha realitzat tenint en compte l'activitat docent i investigadora de cadascun dels departaments, en funció del coeficient de recerca i el nombre de crèdits computables POI”. Cadascuna d'aquestes beques, que només pot gaudir-se una vegada i en un únic curs acadèmic, està dotada de 2.000 euros.

El Consell Social ha remès una comunicació oficial amb els resultats de les assignacions tant a departaments com a la Direcció general de Política Educativa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464