Saltar apartados

Triatletes de la Universitat d'Alacant entrenen als Alps

 

Alacant, 24 de juliol de 2014

Triatletes de la Universitat d'Alacant i altres esportistes, dirigits per Roberto Cejuela i Alberto Ferriz, s'entrenen As Alps, entre França i Suïssa, des de finals del mes de juny. El cap de setmana vinent finalitza aquesta concentració d'un mes, durant la qual els triatletes han realitzat dures i exigents càrregues d'entrenament, amb una intensitat de 2 a 4 sessions per dia. La concentració s'emmarca en un projecte internacional que es va engegar fa dos anys i compta amb la participació del doctor i investigador de la UA Roberto Cejuela, en col·laboració amb el catedràtic Gregóire Millet de la Universitat de Lausana (Suïssa) i els doctors Laurent Schmitt, de l'Institut Nacional de l'Esport de França, i John Wehrlin, de l'Institut Federal Suís de l'Esport.

Els esportistes de la UA estaran de tornada la setmana vinent i seguiran desenvolupant els seus entrenaments per a les competicions de la segona part de la temporada.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464