Saltar apartados

El Consell d'Estudiants de la UA lliura més de 5.000 euros a la família de Marc Plana Rubio

Emmarcat dins de la I Festa Universitària Benèfica celebrada el passat 23 de maig de 2014

 

 

Alacant, 9 de juliol de 2014

La I Festa Universitària Benèfica organitzada, el passat 23 de maig, pel Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant ha sigut un èxit, amb més de 5.000 euros recaptats per a fer possible tots els tractaments que necessita el xiquet alacantí Marc Plana Rubio. Així ho han manifestat aquest matí el rector de la UA, Manuel Palomar; el president del Consell d'Estudiants, David Morcillo; els pares de Marc, María del Mar Rubio i Albert Plana, i el responsable de l'empresa Babalú, col·laboradora en la gestió de l'esdeveniment, Javier Montalva, durant el lliurament de la recaptació.

"El compromís social de la Universitat d'Alacant és el compromís social dels nostres estudiants". Amb aquestes paraules agraïa Palomar tot el treball realitzat pel Consell d'Estudiants en l'organització de la I Festa Universitària Benèfica, "una atractiva i ben organitzada proposta que demostra que la festa no està renyida amb accions solidàries, culturals i esportives", apuntava el rector, que espera que siga l'inici de moltes més accions socials.

El pare de Marc, Albert Plana, ha agraït tot el suport rebut per la Universitat d'Alacant i el treball del Consell d'Estudiants en l'organització de l'esdeveniment solidari. "Sens dubte cada granet d'arena de cada estudiants ajuda a fer que Marc tinga una millor qualitat de vida i que puga a arribar al 100 % dins de les seues possibilitats", ha apuntat.

David Morcillo ha expressat el seu agraïment a la UA, a l'empresa Babalú i, sobretot, "als estudiants per participar en un projecte que permetrà ajudar la família de Marc". Per la seua banda, Javier Montalva ha agraït que "a l'hora de posar en marxa aquesta acció solidària s'haja tingut en compte la seua proposta".

Marc Plana Rubio, que ja forma part de la cartera de benefactors de la campanya solidària de recollida de taps "Destapa la teua solidaritat", que fomenta el Vicerectorat de Campus de la UA, pateix infart cerebral, hemiplegia i síndrome de West.

Des del seu naixement, els pares de Marc han lluitat per millorar la seua qualitat de vida i permetre-li el màxim desenvolupament possible, però els seus tractaments són molt cars i no estan coberts per la Seguretat Social. El seu desenvolupament cerebral dura principalment fins als 6 anys, per la qual cosa és imprescindible realitzar tots els tractaments possibles abans d'aquesta edat.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464