Saltar apartados

La UA acull la jornada "El Banc de Patents: la democratització de la transferència d'I+D+i a les pime"

 

Alacant, 8 de juliol de 2014

La Universitat d'Alacant acollirà, el pròxim dilluns 14 de juliol, a les 10.00 i a la sala de graus Alfredo Orts (edifici d'Òptica), la jornada "El Banc de Patents: la democratització de la transferència d'I+D+i a les pime", un esdeveniment, organitzat per la Generalitat Valenciana i la Universitat d'Alacant, que té com a finalitat posar de manifest les opor­tunitats que tenen les pime en els programes europeus d'innovació i transferència de tecnologia Lideratge Empre­sarial i en els programes espanyols i valen­cians de finançament.

La trobada comptarà amb la presència de Manuel Palomar Sanz, rector de la Universitat d'Alacant; Máxim Buch Torralva, conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, i José Císcar Bolufer, vicepresident del Consell i conseller de Presidència, Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.

El Banc de Patents és un programa comú de la Generalitat i els organismes públics de recerca de la Comunitat Valenciana, que té l'objectiu de propiciar la trobada entre emprenedors, empresaris i centres de generació de coneixement innovador, per a facilitar la transferència dels resultats tecnològics generats pels científics als sectors productius i de serveis, des de l'àmbit de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent en Recerca i Innovació RIS3-CV.

L'assistència és gratuïta i requereix inscripció prèvia en la pàgina web del Banc de Patents, on també se'n pot consultar el programa.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464