Saltar apartados

La UA crea un laboratori d'alt rendiment esportiu

 
Antonio Pérez Tupín i Juan José Chinchilla, promotors de l'empresa, amb el rector de la UA, Manuel Palomar; el director del Parc Científic d'Alacant, Joaquín Marhuenda, i la vicerectora de Recerca , Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro.

Alacant, 9 de juliol de 2014

La UA i el Parc Científic d'Alacant promouen la creació de la nova empresa de base tecnològica Kinetic Performance SL, que es dedicarà al desenvolupament de l'alt rendiment i l'anàlisi esportiva.

Amb aquesta nova incorporació, la UA ha creat un total de 7 empreses de base tecnològica. Manuel Palomar, rector i president de la Fundació Parc Científic d'Alacant, i els doctors José Antonio Pérez Tupín i Juan José Chinchilla, promotors de Kinetic Performance SL, n'han signat aquest matí davant notari l'acta de constitució.

El laboratori d'alt rendiment esportiu Kinetic Performance sorgeix del grup de recerca de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la UA i pretén ser centre referent d'anàlisi i suport d'equips, esportistes i persones en general, que, com a practicants d'activitat física, necessiten un centre que faça un treball de millora, prevenció i tecnificació de manera científica i sistemàtica.

Amb la metodologia pròpia dels centres d'alt rendiment, es vol apropar a tots els públics els últims coneixements i la tecnologia aplicats al desenvolupament del rendiment i qualitat de vida dels esportistes. L'empresa vol oferir-se a particulars, empreses, institucions i col·lectius interessats en l'activitat física, l'esport i la gestió esportiva. El projecte ha aconseguit el premi IMPULS 2012, de la Universitat d'Alacant i la Fundació Parc Científic d'Alacant, per a empreses de base tecnològica.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464