Saltar apartados

Naix una nova generació alacantina de voleibol de platja amb la Universitat d'Alacant

El Club Esportiu de la UA guanya el Campionat Autonòmic Cadet de Vòlei de Platja

 

Alacant, 8 de juliol de 2014

El Centre de Tecnificació Esportiva de Vòlei de Platja de la Universitat d'Alacant s'ha convertit en una fàbrica de jugadors universitaris i preuniversitaris, que piquen amb força la porta de l'alta competició. L'equip cadet de vòlei de platja del Club Esportiu UA acaba de guanyar el campionat autonòmic en la seua categoria, gràcies als esportistes Vicente Pina, Robert San Félix i Pablo Pérez.

Aquest projecte esportiu, iniciat pels directors Juan José Chinchilla i José Manuel Jiménez Olmedo, ha dissenyat un nou model de treball, basat en la formació acadèmica i esportiva i, amb el suport científic dels investigadors del Centre de Tecnificació Esportiva de Vòlei de Platja UA, s'ha consolidat aquesta temporada amb la incorporació de Javier Bosma (subcampió olímpic) com a director tècnic.

"Des que s'inicià el Centre de Tecnificació Esportiva de Vòlei de Platja de la Universitat d'Alacant, hem tingut en compte la formació acadèmica i esportiva de jugadores i jugadors", afirmen els integrants del Centre.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464