Saltar apartados

Empresaris i acadèmics trien avui les millors idees empresarials universitàries

Els Premis Noves Idees Empresarials de Fundeun celebren el XXè aniversari amb el repartiment de 26.900 euros en premis

Reunió del jurat dels Premis Noves Idees Empresarials celebrada avui en la Universitat d'Alacant.

Alacant, 4 de juny de 2014

Els membres del jurat dels XX Premis Noves Idees Empresarials de la Fundació Empresa Universitat d'Alacant (Fundeun) s'han reunit avui per a repartir nou premis entre les propostes presentades a l'última fase del certamen dirigit a estudiants i membres de la comunitat universitària. Els guardons estan dotats amb un total de 26.900 euros per a ajudar al desenvolupament de les idees empresarials guanyadores: 22.900 euros en metàl·lic i 4.000 euros per a campanyes de promoció. La vintena convocatòria d'aquests premis manté l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'activitats empresarials en la província d'Alacant que aposten per la innovació i la diversificació.

El jurat dels Premis Noves Idees Empresarials reunit avui en la Universitat d'Alacant ha comptat amb la presència del president de Fundeun, Iván Sempere; la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Amparo Navarro; la vicerectora d'Estudiants de la UA, Nuria Grané, el director del Parc Científic i degans de les facultats. Hi participen a més responsables de les empreses Grup Eulen, La Caixa, QPharma, Padima, Grup T&T Abogados i Sha Wellness Clinic així com representants de la Diputació Provincial i d'Invat.tur i la directora de Fundeun, Isabel Obrador. El resultat de les deliberacions del jurat es donarà a conèixer públicament en una gala organitzada per Fundeun que se celebrarà a finals d'aquest mes en el castell de Santa Bàrbara. Durant aquest acte es lliuraran els Premis Noves Idees Empresarials.

Tots els treballs que avui s'avaluen han superat la segona fase en el desenvolupament de la idea empresarial que consisteix a elaborar un projecte i un estudi de viabilitat i de mercat tutoritzats per Fundeun i CEEI d'Elx.

Els Premis Noves Idees Empresarials de Fundeun són un dels guardons més veterans d'Espanya dedicats a ajudar els emprenedors. Des que es va iniciar el certamen en 1994 s'han avaluat més de 1.200 projectes empresarials i s'han repartit premis per valor de més de 360.000 euros.

Participen en el patrocini de la vintena edició dels Premis Noves Idees Empresarials de Fundeun la Universitat d'Alacant, la Diputació Provincial d'Alacant, el Grup Eulen, La Caixa, Q Pharma, Fundació Cajamar Alacant, Padima i Grup T&T Abogados. Hi col·laboren a més Invat-Tur, l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant, Sha Wellness Clinic, Aquami, Inescop, Grup Pikolinos, JCDecaux, La Verdad i CEEI d'Elx.

 

Per a ampliar informació dels  Premis Noves Idees Empresarials Fundeun.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464