Saltar apartados

Manuel Palomar apadrinarà la tercera promoció de l'Elian's British School de La Nucia

 

Alacant, 4 de juny de 2014

Una delegació d'estudiants i docents de l'Elian’s British School de la Nucia, encapçalada pel seu director, Alejandro Monzonís, ha visitat aquest matí la Universitat d'Alacant per a convidar el rector, Manuel Palomar, a apadrinar la tercera promoció de graduats del col·legi. L'acte es durà a terme el pròxim divendres, dia 13 de juny, a les 19.30 h, en la sala d'actes del col·legi. En aquesta ocasió són 18 els estudiants que acaben els estudis, alguns dels quals han manifestat la seua intenció de completar els estudis superiors d'ADE i DADE en la Universitat d'Alacant.

La visita protocol·lària ha comptat, a més, amb la presència de la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, amb qui els alumnes han departit per a interessar-se per les titulacions que poden cursar-se en la UA. Tots ells han participat en les Jornades de Portes Obertes que s'organitzen per a Secundària. En la delegació del col·legi han participat la coordinadora britànica, Marie Hickey, la d'espanyol, Ana Gutiérrez i els estudiants, Jaime Llinares, Pedro López, Blanca Sancho i Ana Colucci.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464