Saltar apartados

El Centre Superior d'Idiomes incorporarà les Fogueres als programes dirigits a estudiants internacionals

 

Alacant, 19 de juny de 2014

El Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant, CSI, i la Federació de les Fogueres de Sant Joan van signar en el matí d’ahir un conveni de col·laboració per a organitzar activitats conjuntes amb l'objectiu de donar a conèixer a l’alumnat internacional les festes de les Fogueres de Sant Joan. La signatura protocol·lària, que va tenir lloc lloc en l'edifici de Rectorat, es va subscriure entre Mónica Martí, vicerectora i consellera delegada del CSI, i Manuel Jiménez, president de la Federació de les Fogueres de Sant Joan. Segons els responsables dels dos organismes, entre les activitats previstes destaca la possibilitat que els estudiants internacionals puguen participar en esdeveniments conjunts i se'ls incorpore el món de la festa als temaris sobre llengua i cultura espanyola.

El més immediat serà l'organització de visites als tallers dels artistes foguerers així com al Museu de la Festa i altres manifestacions de caràcter públic que els permeten fer-se una idea de l'abast de la tradició. “La integració dels alumnes internacionals de la universitat és una manera de donar a conèixer al món sencer una de les tradicions més arrelades de la societat alacantina”, han explicat des del CSI.

 

 

En la imatge, Mónica Martí i Manuel Jiménez durant la signatura del conveni

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464