Saltar apartados

El Magister Lvcentinus de la Universitat d'Alacant celebra demà el XXè aniversari

 

Alacant, 20 de Juny 2014

El Magister Lvcentinvs, Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant, celebra demà dissabte, dia 21 de juny, la Cerimònia de Clausura de la XXa edició del Magister, així com la celebració del XXè aniversari del Magister Lvcentinvs i de l'AAAML. L'acte tindrà lloc a les 12.00 h, en la Seu de la UA a Alacant (Ramón y Cajal 4, cantonada amb l'avinguda doctor Gadea, 03001 Alacant).

La consolidació del Magister Lvcentinvs, al llarg dels 20 anys d'existència, com un referent en educació i promoció de la propietat industrial i intel·lectual, és motiu de celebració especial i per això es congregarà “toda la família Lvcentina composta per actuals alumnes, exalumnes, professors, col·laboradors i amics del Magister”.

Per a això hem preparat, juntament amb l'AAAML, un programa complet d'activitats, que començarà amb el Solemne Acte de Clausura.

En aquesta ocasió, la conferència de clausura, titulada “The Community Plant Variety System”, serà a càrrec de Martin Ekvad, president de l'Oficina Comunitària de Varietats Vegetals, amb qui també es durà a terme la signatura del conveni de col·laboració entre aquesta oficina i la Fundació General de la Universitat d'Alacant, representada per la directora, Lucía Gomis.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464