Saltar apartados

El rector felicita l'equip de futbol masculí de la UA per l'ascens a la Lliga Regional Preferent

 

Alacant, 19 de juny de 2014

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí l'equip de futbol masculí de la UA, al qual ha volgut felicitar personalment pel seu recent ascens a la Lliga Regional Preferent.

L'equip ha aconseguit nombrosos èxits aquesta temporada amb un joc d'alt nivell, que l’han portat a aconseguir l'ascens. Els jugadors, per la seua banda, han lliurat al rector una samarreta emmarcada i signada com a record.

En la recepció oficial que ha tingut lloc aquest matí, també han estat presents el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i el sotsdirector del Servei d'Esports, Juan Carlos Ramón.

Fernando Cabañero, Cristian Canals, David Cano, José Ramón Cuéllar, Óscar González, Joaquín Hernández, David Limones, Antonio López, Sergio Ñíguez, Jesús Perdices, Hugo Rozada, Javier Sánchez, Vicente Santamaría, Íker Urrutia i Jorge Zornoza integren l'equip de futbol masculí de la UA, amb Álvaro Martínez com a entrenador.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464