Saltar apartados

Més d'un centenar d'estudiants de secundària participen en el I Torneig Preuniversitari de Bàsquet de la UA

Onze equips, sis de masculins i cinc de femenins, disputen el torneig entre avui i demà

El torneig inclou un concurs de triples

Alacant, 16 de juny de 2014

Aquest matí s'ha inaugurat en les instal·lacions esportives de la Universitat d'Alacant el I Torneig Preuniversitari de Bàsquet UA, que es disputa avui dilluns 16 i demà dimarts 17 de juny, amb la participació de més d'un centenar d'estudiants de centres d'educació secundària de tota la província d'Alacant. En total, competiran pel trofeu 6 equips de masculins i cinc de femenins, en les diferents categories juvenils.

Aquest primer torneig preuniversitari de bàsquet inclou també un concurs de triples, que tindrà lloc avui a les 18.00 h en la pista central del pavelló d'esports de la UA. El torneig finalitzarà demà a les 13 h, amb el tradicional lliurament de trofeus.

La Universitat d'Alacant ha posat en marxa aquesta iniciativa per primera vegada com a part del Pla Integral per a l'Esport, dissenyat per la UA en una ferma aposta de la Universitat pel seu esport universitari. Aquest pla integral el va presentae el rector, Manuel Palomar, el passat mes de setembre de 2013; una iniciativa que converteix la UA en la primera universitat pública d'Espanya a incorporar l'esport i l'activitat física com a eix estratègic en polítiques d'igualtat. 

Segons va anunciar el rector, aquest pla integral per a l'esport en la UA pivota sobre tres eixos: la captació d'esportistes preuniversitaris, el suport als esportistes universitaris i els programes per a esportistes d'elit.

Calendari de trobades

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464