Saltar apartados

Comença una nova edició del Pati de la Ciència a la Universitat d'Alacant

Experiències i tallers científics per a xiquets i joves de l'Escola d'Estiu de la UA 

Alacant, 27 de juny de 2014

Dimarts que ve, 1 de juliol, començarà una nova edició del Pati de la Ciència, en el marc de l'Escola d'Estiu de la Universitat d'Alacant. El Pati de la Ciència és un projecte de divulgació científica que té com a objectiu principal apropar la ciència als xiquets i joves des d'un enfocament lúdic i divertit.

La coordinadora d'aquesta iniciativa, Isabel Abril, assegura que enguany la programació inclou espectacles de física, química i matemàtiques, duts a terme per reconeguts divulgadors, a més dels tallers científics "Jocs de Ciència", en què xiquets i xiquetes faran els seus propis experiments.

El Dimarts 1 de juliol començaran els espectacles científics amb Joglars de la Física, per a continuar el dia 8 amb De la màgia de la química a la química de la màgia. El 15 de juliol el tema central serà cuina matemàtica amb el xef Pompée. D'altra banda, els tallers científics tindran lloc els dies 3,10,17 i 24 de juliol.

En aquesta edició han dissenyat una samarreta dedicada Rosalind Franklin, pionera en l'estudi d'estructures moleculars, els treballs de la quals han sigut crucials en el descobriment de l'estructura de l'ADN. Segons Isabel Santamaría, han escollit a aquesta investigadora perquè amb ella es va obrir la presència de les dones en la recerca i és una científica clau en la ciència del segle XX.

El Pati de la Ciència és una iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, amb la col·laboració de l'Aula de la Ciència de la UA i L'Institut d'Estudis Catalans.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464