Saltar apartados

El club de bàsquet Lucentum d'Alacant vincula el seu segon equip a la Universitat d'Alacant de cara a la competició federada

L'equip federat competirà a partir d'ara amb el nom UA-Lucentum

Alacant, 30 de juny de 2014

Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, en representació del club de bàsquet Lucentum d'Alacant, han signat aquest matí un conveni per a fixar els termes que vincularan el segon equip del Lucentum a la Universitat d'Alacant, de cara a la competició federada, actualment Primera Nacional de la Federació Valenciana de Bàsquet, i al Campionat Universitari de la Comunitat Valenciana (CADO).

Segons aquest acord, a partir d'ara, el segon equip federat de bàsquet competirà sota la denominació UA-Lucentum. Aquest equip estarà majoritàriament compost per universitaris, que se cediran a la UA per a la participació en el torneig anual del CADO. Manuel Palomar ha destacat la importància d'aquest conveni "perquè els universitaris tindran un equip de referència". De la mateixa manera, tant el rector com Antonio Gallego han acordat la realització de futurs esdeveniments conjunts, que fomenten la captació d'alumnat i la promoció del bàsquet.

El nou acord preveu oferir pràctiques a estudiants universitaris en el Lucentum en col·laboració amb els entrenadors, preparadors físics i fisioterapeutes de l'equip. A més, oferirà a jugadors de l'equip UA-Lucentum llocs en l'estructura del Lucentum com a entrenadors, fisioterapeutes o preparadors físics. Els jugadors d'UA-Lucentum podran igualment entrenar i competir amb el primer equip. Els entrenadors de bàsquet del Lucentum rebran formació contínua en la UA i també s'establiran preus especials perquè la comunitat universitària participe en les activitats oferides per Lucentum (partits del primer equip, tornejos 3x3, campus, clínics, etc.).

La UA, través del Servei d'Esports, cedirà les instal·lacions esportives per a entrenaments i partits de l'equip UA-Lucentum i assignarà als jugadors un tutor acadèmic perquè puguen coordinar i compatibilitzar les activitats esportives i acadèmiques. En l'acte de signatura han estat presents també el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; el director del Servei d'Esports de la UA, Rafael García; Miguel Medicis, director esportiu del Lucentum, i Juan Manuel Cortell, vicedegà del grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la Facultat d'Educació.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464