Saltar apartados

La Facultat de Ciències de la Salut de la UA entrega els diplomes a la primera promoció de graduats en Infermeria i màsters

 

Alacant, 27 de juny de 2014

Ahir de vesprada el paranimf de la Universitat d'Alacant acollia la graduació de la primera promoció d'estudiants del Grau d'Infermeria i de les titulacions de màsters d'aquesta àrea. Durant l'acte, presidit per la vicerectora d'Estudiants Nuria Grané, 240 alumnes van rebre els diplomes de finalització d'estudis.

"Per l'impuls i compromís en el desenvolupament professional i la recerca en la disciplina d'infermeria", la degana de la Facultat, Ana Laguna, va fer lliurament de plaques d'homenatge al Consell Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) i al Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant. Com a centres col·laboradors en la formació de futurs professionals d'infermeria i nutrició humana i dietètica, la Clínica Vistahermosa i la Conselleria de Benestar Social també van rebre sengles plaques d'homenatge.

José Antonio Ávila, president de CECOVA, va fer la lliçó magistral de l'acte. Ávila, infermer, llicenciat en antropologia social i cultural i doctor per la Universitat d'Alacant, ha ocupat diversos càrrecs de representació en l'organització col·legial d'infermeria i ha sigut secretari del Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant, càrrecs que ha fet compatibles amb el treball com a infermer d'atenció primària en el Departament de Salut d'Elx-Hospital General.

GALERIA D'IMATGES

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464