Saltar apartados

La professora de la UA Irene Prüfer presenta el llibre Memoria histórica, identidad y trauma en la Fundació Frax de l'Albir

 

Alacant, 27 de juny de 2014

El pròxim dilluns, 30 de juny, a les 18.00 h, la professora Irene Prüfer, del Departament de Traducció i Interpretació de la Universitat d'Alacant, presenta el llibre Memoria histórica, identidad y trauma en la Fundació Frax, situada a la platja de l'Albir del municipi de l'Alfàs del Pi (Marina Baixa).

Aquesta obra planteja l'estat en què es troba la nostra memòria històrica, 75 anys després del començament de la Guerra Civil Espanyola, quasi 70 després del final de la Segona Guerra Mundial i 30 anys després de la fi de la dictadura militar argentina.

Experts europeus i argentins (juristes, historiadors, psiquiatres, sociòlegs i membres d'associacions de víctimes) intenten donar resposta a preguntes com ara què ha sigut de les generacions oblidades, dels fills de les guerres i dels desapareguts, entre altres aspectes.

Hi intervindran Rosa María Monzó (directora del departament de Publicacions de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert), Óscar Strada (Casa de les Amèriques d'Alacant), Laura Soler (Universitat d'Alacant), Helmtrud de Roo von Hagen, Kees Koetsier i Sybille Schorlemmer (Fundació Eberhard Schlotter, Altea).

INVITACIÓ a l'acte

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464