Saltar apartados

La Universitat d'Alacant investirà doctor honoris causa el violer José Luis Romanillos

 

Alacant, 27 de juny de 2014

La Universitat d'Alacant investirà Doctor Honoris causa el constructor de guitarres i mestre violer José Luis Romanillos. Malgrat els múltiples reconeixements que té, aquesta serà la primera vegada que una institució acadèmica li reconega el lloc destacat que ocupa en la història recent de la guitarra clàssica, de la qual és part viva.

Atesa la projecció social del personatge i la seua vinculació al projecte d'Alacant com a ciutat de la guitarra, i amb la segona edició del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica organitzat per la Universitat d'Alacant, aquesta serà la primera vegada que tinga lloc un acte d'investidura fora del recinte acadèmic, ja que tindrà lloc el pròxim dilluns, 30 de juny, a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. La comitiva d'acadèmics s'hi formarà a les 18.30 hores i l'acte començarà a les 19.00 hores.

En serà padrí Antonio Gil Olcina, catedràtic en geografia i rector honorífic de la Universitat d'Alacant. La cerimònia comptarà amb les actuacions de reconeguts intèrprets de guitarra com David Rusell, Ignacio Rodes, Carles Trepat i Antigoni Goni.

Nombroses personalitats del món de la cultura, la música i la societat alacantina ja han confirmat l'assistència a l'acte.

 

Més informació

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464