Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri el termini de preinscripció de 27 programes de doctorat i 55 màsters universitaris

 

Alacant, 30 de juny de 2014

Amb una completa i multidisciplinària oferta que prepara per a la carrera acadèmica, docent i investigadora, dóna accés a determinades professions regulades o estableix una especialització, la Universitat d'Alacant obri el termini de preinscripció dels seus 27 programes de doctorat i 55 màsters universitaris.

En concret, la primera fase de preinscripció d'estudis de doctorat s'inicia demà, dimarts 1 de juliol, fins al 15 de setembre. A partir d'ací, i fins al 30 octubre, es durà a terme la fase de matriculació. Els interessats a accedir a algun d'aquests programes han de presentar la sol·licitud a través de formulari en línia.

Per als qui es decidisquen per la carrera investigadora i docent, entre les novetats per al curs pròxi, l'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant (EDUA) ofereix dos nous programes: Estudis històrics i socials sobre ciència, medicina i comunicació científica i Estudis interdisciplinaris de gènere.

Màsters universitaris

En el cas dels estudis de màsters universitaris, el Centre de Formació Contínua manté obert el termini de preinscripció des del passat mes de maig i fins al mes de setembre. Les persones interessades a sol·licitar plaça en algun dels estudis oficials hauran de presentar la sol·licitud, exclusivament, a través del formulari electrònic.


Tal com s'ha establit, el pròxim 2 de juliol comença la segona fase de preinscripció, fins al 7 de setembre. La tercera fase serà del 8 de setembre al 5 d'octubre de 2014. Aquestes fases s'activaran únicament en aquells màsters que no hagen cobert totes les places en la fase anterior. També es podran activar en els màsters que hagen cobert la seua oferta, però consideren necessari disposar de sol·licituds per a possibles baixes d'estudiants matriculats.

 

Estudis propis de postgrau i especialització

Els interessats a accedir als més de 65 títols propis i d'especialització oferits per al curs acadèmic 2014/2015 poden consultar la web del Centre de Formació Contínua.

La preinscripció es fa directament a la secretaria del centre a què pertany l'estudi.

Des del principi, la Universitat d'Alacant ha apostat per adequar els estudis a les necessitats reals de la societat i del mercat, per la qual cosa, durant l'elaboració dels plans d'estudi, s'han tingut en compte qüestions com referents internacionals d'universitats de prestigi, directrius emanades dels col·legis professionals i indicacions de professionals del sector.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464